Νέα & Εκδηλώσεις

Νέες συνεργασίες της Axion Hellas

Εκτός των ιατρείων που θα στήσουμε στο Μεγανήσι, η 8η δράση μας περιλαμβάνει συνεργασίες που θα συμβάλλουν σημαντικά στο έργο μας.

H Axion Hellas αρχίζοντας καινούργια συνεργασία με τις Ενοπλες Δυνάμεις και σε συνεννόηση με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, προσθέτει στην ιατρική της ομάδα εξειδικευμένους στρατιωτικούς ιατρούς σε τρεις ειδικότητες, προκειμένου να πραγματοποιήσει ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους του Καλάμου, Καστού και Μεγανησίου από τις 6-8 Δεκεμβρίου 2019. Οι στρατιωτικοί ιατροί θα εξετάσουν στα ιατρεία ακτινολογίας, ενδοκρινολογίας και ψυχιατρικής και μαζί με την ιατρική ομάδα της Axion Hellas, συνολικά 40 άτομα, θα καλύψουν 22 ιατρεία διαφορετικών ειδικοτήτων.

Μέλη της ιατρικής μας ομάδας θα επισκεφθούν κατοίκους στον Κάλαμο και την Καστό για να πραγματοποιήσουν αιματολογικές εξετάσεις. Ο Όμιλος Ευρωκλινικής θα είναι δίπλα μας για άλλη μία φορά με την παροχή μικροβιολογικών, ιστολογικών και τεστ ΠΑΠ εξετάσεων.

Χαιρόμαστε πολύ για τη νέα συνεργασία της Axion Hellas με την Galiotos Εarcare – Γαλιώτος Εarcare, στα πλαίσια της οποίας, παιδιά και ενήλικες στο Μεγανήσι, τον Κάλαμο και την Καστό με δυσκολία στην ακοή/ βαρηκοΐα ή κώφωση, θα μπορούν να προσέλθουν για έλεγχο της ακοής τους, και θα τους δοθούν προς χρήση ακουστικά βαρηκοΐας εντελώς δωρεάν. Αν κάποιοι κάτοικοι ήδη χρησιμοποιούν ακουστικό βαρηκοΐας θα μπορέσουν να κάνουν έναν τεχνικό έλεγχο για την ορθή λειτουργία του και αν απαιτείται, θα τους προσφερθεί νέο ακουστικό βαρηκοΐας.

 

Διαβάστε ακόμαRead more