Πυλώνες δράσης

Ιατρικές Υπηρεσίες

Η Axion Hellas με τους εθελοντές γιατρούς της, 23 διαφορετικών ειδικοτήτων, έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια 24.378 εξετάσεις στους ακρίτες των ηπειρωτικών και νησιωτικών περιοχών της Ελλάδας και το έργο της συνεχίζεται. Με πράξεις και πραγματικό ενδιαφέρον, η εθελοντική ομάδα βελτιώνει την ποιότητα της ζωής των κατοίκων, προσφέροντάς τους πρόσβασή σε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες.

Εκπαίδευση - Πολιτισμός

Η Axion Hellas στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά και τους εφήβους της ακριτικής νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας προσφέροντας υποτροφίες σπουδών, αλλά και πλούσιο πολιτιστικό-εκπαιδευτικό έργο με θεματικούς πυλώνες το περιβάλλον, τη σωματική και πνευματική υγεία, τις ανισότητες και την τεχνολογία.

Έργα Υποδομής

Με τα έργα υποδομής που σχεδιάζουμε και παραδίδουμε έγκαιρα στις ακριτικές περιοχές της χώρας μας, φροντίζουμε για την ανακατασκευή κτιρίων, τη βιωσιμότητα, την ενεργειακή απόδοση, καθώς και με τη συνολική βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Βιωσιμότητα - Περιβάλλον

Μέσα από τις περιβαλλοντικές δράσεις, oι εθελοντές της Axion Hellas επιδιώκουν την ευαισθητοποίηση κοινότητας γύρω από τις ανάγκες, τους κινδύνους και τα προβλήματα που αφορούν στο περιβάλλον, οργανώνοντας προσπάθειες διατήρησης ή αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος. Ας μην ξεχνάμε, ότι η υποβάθμιση του περιβάλλοντος υπονομεύει βασικά ανθρώπινα δικαιώματα για την υγεία και τη ζωή.

Διαβάστε ακόμαRead more

Αποστολές

Οι δωρεές μας