Νέα & Εκδηλώσεις

Axion Hellas: 16η Δράση Σίφνος-Σχοινούσα-Αστυπάλαια-Αμοργός-Κίμωλος

Η 16η δράση της Axion Hellas ξεκίνησε!

Οι εθελοντές της Axion Hellas θα προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους από τις 12 - 21 Απριλίου 2024 στα νησιά της Σίφνου, της Σχοινούσας, της Αστυπάλαιας, της Αμοργού και της Κιμώλου. Οι κάτοικοι των νησιών θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από ιατρούς 18 διαφορετικών ειδικοτήτων με χρήση φορητού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας.

Αφιερωμένο στην Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη το 12ο σεμινάριο του προγράμματος «ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ»

Με μεγάλη επιτυχία, και με μεγάλη συμμετοχή δεκάδων εκπαιδευτικών και μαθητών από ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το 12ο Σεμινάριο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ» του Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza.

Axion Hellas: Δωρεά απινιδωτή & αναλυτή στο Κέντρο Υγείας Πραμάντων

Μέλη της ομάδας της Axion Hellas και συγκεκριμένα η Αλίκη Δρακούλη (Πρόεδρος), η Λαμπρινή Κορδάτου (Αντιπρόεδρος) η Μαρία Πετράκη (Υπεύθυνη Ιατρικής Ομάδας) και ο Νικόλαος (Ειδικός Σύμβουλος ΔΣ) παρέδωσαν στην Αναπληρώτρια Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αγνή Νάκου έναν απινιδωτή και έναν αναλυτή για το Κέντρο Υγείας Πραμάντων.
 
Είμαστε δίπλα στους κατοίκους των ακριτικών περιοχών της Ελλάδας!

16η αποστολή Axion Hellas : Επίσκεψη στην Αμοργό στα πλαίσια της προετοιμασίας της

Μέλη της ομάδας μας επισκέφθηκαν την Αμοργό και μίλησαν με το Δήμαρχο κ. Λευτέρη Καραΐσκο, την Αντιδήμαρχο, κ. Πόπη Δεσποτίδου, καθηγητές, δασκάλους, γιατρούς από το κέντρο υγείας και κατοίκους στα πλαίσια της προετοιμασίας της 16ης δράσης της Axion Hellas που θα πραγματοποιηθεί στα νησιά Σίφνο, Σχοινούσα, Αστυπάλαια, Αμοργό και Κίμωλο, 12-21 Απριλίου.
 
Θα βρισκόμαστε στην Αμοργό 18-20 Απριλίου όπου θα προσφέρουμε ιατρικές εξετάσεις και εκπαιδευτικές δράσεις σε μικρούς και μεγάλους.
 
Follow our journey!
 

Συμμετοχή της Axion Hellas στο 9ο Πανελλήνιο Forum: Γυναίκες στην Ογκολογία

Ήταν μεγάλη μας τιμή να συμμετέχουμε στο 9ο Πανελλήνιο Forum: Γυναίκες στην Ογκολογία. Ένα Συνέδριο που εστιάζει στον καρκίνο στη γυναίκα και στις διαφορές της νόσου ανάλογα με το φύλο, αλλά και τους τρόπους υποστήριξης των γυναικών επαγγελματιών στην Ογκολογία.

Δωρεά υπερήχου χειρός Vscan Air από την GE HealthCare

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία GE HealthCare για την ευγενική προσφορά ενός υπερήχου χειρός Vscan Air.

16η αποστολή: Σίφνος Σχοινούσα Αστυπάλαια Αμοργός Κίμωλος

16η αποστολή: Σίφνος Σχοινούσα Αστυπάλαια Αμοργός Κίμωλος

Με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε την 16η δράση της Axion Hellas που θα πραγματοποιηθεί στα νησιά Σίφνο, Σχοινούσα, Αστυπάλαια, Αμοργό και Κίμωλο.

Βόρεια Τζουμέρκα: Ο αντίκτυπος της 15ης δράσης σε αριθμούς

Βόρεια Τζουμέρκα: Ο αντίκτυπος της 15ης δράσης σε αριθμούς

Διαβάστε στο παρακάτω pdf τον απολογισμό της 15ης αποστολής και τον αντίκτυπο που άφησαν οι εθελοντικές δράσεις της Axion Hellas στα Βόρεια Τζουμέρκα σε αριθμούς.

15η αποστολή της Axion Hellas στα Β. Τζουμέρκα: ΕΡΤ | MEGA | ANT1 | OPEN | ALPHA

15η αποστολή της Axion Hellas στα Β. Τζουμέρκα: ΕΡΤ | MEGA | ANT1 | OPEN | ALPHA

Ευχαριστούμε θερμά την ΕΡΤ και την εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6», το MEGA και την εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», τον ANT1 και την εκπομπή «Στούντιο με Θέα», καθώς και την εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN για τη φιλοξενία στα πλαίσια της 15ης αποστολής της Axion Hellas στα απομακρυσμένα χωριά των Βορείων Τζουμέρκων. 

Βόρεια Τζουμέρκα - Δήμος Πραμάντων: Η 15η αποστολή της Axion Hellas ξεκίνησε!

Οι εθελοντές μας βρίσκονται ήδη στα Βόρεια Τζουμέρκα και θα είναι εκεί έως τις 2 Δεκεμβρίου, παρέχοντας στους κατοίκους ιατρικές εξετάσεις, καθώς και, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

15η δράση της Axion Hellas στα Βόρεια Τζουμέρκα - Δήμος Πραμάντων

15η δράση της Axion Hellas στα Βόρεια Τζουμέρκα - Δήμος Πραμάντων

Η 15η δράση της Axion Hellas ξεκινάει σύντομα! Από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου, οι εθελοντές μας με όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά, θα βρίσκονται κοντά στους κατοίκους των Βορείων Τζουμέρκων.

Axion Hellas: Στρατηγικό Σχέδιο για την αναβίωση του ιστορικού οικισμού Χωριό της Χάλκης αφιλοκερδώς από την Deloitte

Στο Μουσείο Μπενάκη, παρουσιάστηκε από την Deloitte το Στρατηγικό Σχέδιο για την αναβίωση του ιστορικού οικισμού Χωριό της Χάλκης, το οποίο περιλαμβάνει και τη μελέτη γύρω από τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις που δύνανται να προκύψουν από την εφαρμογή του.

Χατζηνάσιος - Κορκολής «πάλι μαζί» στο Ηρώδειο: Μέρος των εσόδων στην Axion Hellas

Μια υπέροχη βραδιά, γεμάτη συγκινήσεις χάρισαν οι σπουδαίοι συνθέτες και πιανίστες Γιώργος Χατζηνάσιος και Στέφανος Κορκολής, χθες, 17 Σεπτεμβρίου 2023,  στο Ηρώδειο.

Χατζηνάσιος - Κορκολής: Στις 17/9 στο Ηρώδειο «πάλι μαζί»

Χατζηνάσιος - Κορκολής: Στις 17/9 στο Ηρώδειο «πάλι μαζί»

Η αναβληθείσα -λόγω της κακοκαιρίας- συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου και του Στέφανου Κορκολή στο Ηρώδειο, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Στο πλευρό των πληγέντων από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία οι εθελοντές της Axion Hellas

Παρακολουθώντας με οδύνη, τη θεομηνία βιβλικών διαστάσεων, που έπληξε τη Θεσσαλία, η Axion Hellas ανταποκρίθηκε άμεσα, σε επείγουσα έκκληση του Υπουργείου Υγείας, προς το Διοικητικό Συμβούλιο, για συνδρομή, μαζί με άλλες εθελοντικές οργανώσεις, στην παροχή βοήθειας (τρόφιμα, φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης) και στη διάσωση συνανθρώπων μας εγκλωβισμένων στις πλημμυρισμένες περιοχές.

Συνάντηση των εθελοντών της 13ης αποστολής της Axion Hellas

Σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα μας και ευγνώμονες απολαμβάνουμε όλα τα επιτεύγματα της ομάδας μας.

13η αποστολή: Ηρακλειά - Χάλκη - Σύμη - Ψέριμος - Κίμωλος

13ος Διάπλους της Axion Hellas

Στη Χάλκη, τη Σύμη, την Ψέριμο, την Ηρακλειά και την Κίμωλο η 13η αποστολή της Axion Hellas.

35 χρόνια Στέφανος Κορκολής

35 χρόνια Στέφανος Κορκολής

Η Axion Hellas έχει τη χαρά και την τιμή να σας ενημερώσει, πως ο σπουδαίος συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής, στις 25 Ιανουαρίου, γιορτάζει τα 35 χρόνια πετυχημένης καλλιτεχνικής πορείας με μια μοναδική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής και επέλεξε, τα έσοδα αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης, να ενισχύσουν τους σκοπούς της Axion Hellas.

12η Δράση της AXION HELLAS Δήμος Αλμωπίας-Νομός Πέλλας (19-23 Οκτωβρίου)

Με τις αποσκευές τους γεμάτες από τα χαμόγελα, την ευγνωμοσύνη και την ικανοποίηση των κατοίκων της ορεινής Αλμωπίας, αναχώρησαν μετά την ολοκλήρωση της 12ης δράσης από τον νομό Πέλλας, οι 80 εθελοντές της Axion Hellas.

12η Δράση της AXION HELLAS Δήμος Αλμωπίας-Νομός Πέλλας

12η Δράση της AXION HELLAS Δήμος Αλμωπίας-Νομός Πέλλας

Στην ακριτική Αλμωπία η 12η αποστολή της Axion Hellas. Στα ακριτικά χωριά του νομού Πέλλας και συγκεκριμένα στην Όρμα, στο Μοναστηράκι, στην Πολυκάρπη, στους Σαρακηνούς, στον Μεγαπλάτανο και στην Κορυφή, θα προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους οι εθελοντές της Axion Hellas, από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου, στην πρώτη ηπειρωτική δράση, από τις συνολικά 12 δράσεις που έχουν πραγματοποιήσει στην ακριτική κυρίως νησιωτική Ελλάδα.

Η θεατρική αναπαράσταση της “Δίκης του Κολοκοτρώνη” στο Ναύπλιο με την υποστήριξη της AxionHellas

Το Σάββατο 9/7, 1.500 κάτοικοι και επισκέπτες του Ναυπλίου, απόλαυσαν την εξαιρετική θεατρική απόδοση της Δίκης του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, δραματοποιημένη από τους Ρέππα-Παθανασίου, με μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου.