Νέα & Εκδηλώσεις

Χορήγηση υποτροφίας IST College

Χορήγηση υποτροφίας IST College

Οι εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις της Axion Hellas, στο γενικό πλαίσιο στήριξης και ενημέρωσης των κοινωνιών, έχουν πρωταρχικό στόχο σε συνεργασία με σημαντικούς οργανισμούς και φορείς, να προσφέρουν ίσες ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους που ζουν στα ακριτικά νησιά της χώρας.

Προς αυτή την κατεύθυνση το IST College που συμμετείχε στον 7ο Διάπλου που πραγματοποίησε η Axion Hellas στην Αστυπάλαια, στην Τήλο, στη Χάλκη και στο Καστελόριζο, εκτός από τη στήριξη του στις εκπαιδευτικές δράσεις του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, προσέφερε πλήρη υποτροφία για σπουδές σε διετές πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης και κατάρτισης στα «Τουριστικά Επαγγέλματα», στη μαθήτρια 3ης Λυκείου και κάτοικο της Αστυπάλαιας, Νικολάκη Καλλιόπη-Υπαπαντή του Ηλία.

Επιπρόσθετα, η παραπάνω υποτροφία συνοδεύεται και από συμπληρωματική κάλυψη εξόδων διαμονής από το Kallichoron-Art Boutique Hotel, εις μνήμην του Μιχαήλ Γεωργίου Παλατιανού, μέσω του προγράμματος “Kallichoron Room2Give”. Η υπότροφος Νικολάκη Καλλιόπη-Υπαπαντή θα έχει επίσης τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, μέσω του Kallichoron Internship Scheme.

Η  Axion Hellas ευχαριστεί θερμά τo IST και το Kallichoron-Art Boutique Hotel, για την άμεση και σημαντική συμβολή στην προσπάθεια στήριξης των κατοίκων που ζουν στην απομακρυσμένη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα και εύχεται στην υπότροφο Νικολάκη Καλλιόπη-Υπαπαντή να ανοίξει τα φτερά της γνώσης και να αποτελέσει σημαντικό κρίκο ανάπτυξης του τόπου της.

Διαβάστε ακόμαRead more