Εγκαίνια νέας βιβλιοθήκης του Γυμνασίου-Λυκείου της Ανάφης

Εγκαίνια νέας βιβλιοθήκης του Γυμνασίου-Λυκείου της Ανάφης

Τη νέα βιβλιοθήκη του Γυμνασίου-Λυκείου της Ανάφης εγκαινίασε σήμερα 24/6 η Axion Hellas, με σκοπό τη δημιουργική ενασχόληση και εξέλιξη των μαθητών. Στα εγκαίνια παρευρέθηκε διαδικτυακά η Υπουργός Παιδείας, Κα Νίκη Κεραμέως και ο Δήμαρχος του νησιού, Κος Ιάκωβος Ρούσσος μαζί με άλλους τοπικούς φορείς.

Τα παιδιά γνώρισαν τη νέα βιβλιοθήκη και πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και ο αγιασμός του χώρου. Μαζί μας ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Μάνος Γαυράς, προσέφερε στα παιδιά βιβλία του από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κα Θεοδώρου, η οποία είναι εθελόντρια της Axion Hellas, για την πολύτιμη δωρεά του υπολογιστή της βιβλιοθήκης, στη Sigma Wood για την κατασκευή της βιβλιοθήκης και τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Μάνια Αρμελινίου που προσέφερε στα παιδιά το βιβλίο της «Τα ιπτάμενα ρεβίθια». Και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους φορείς της Ανάφης και τον Διευθυντή του Γυμνασίου Λ.Τ. Ανάφης, Κο Αθανάσιο Βάρσο για τη σημαντική προσπάθεια και προσφορά τους στην παιδεία του νησιού.

Οι δράσεις υποδομών της Axion Hellas συνεχίζονται αμείωτα και δεσμευόμαστε να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους νησιώτες των ακριτικών νησιών μας.

Διαβάστε ακόμαRead more