Διοικητικό συμβούλιο

ΚΥΡΙΑΚΗ (ΣΑΝΤΗ) ΚΟΡΜΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ (ΣΑΝΤΗ) ΚΟΡΜΑΠΡΟΕΔΡΟΣ

H Kυριακή (Σάντη) Kορμά είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Πήρε την ειδικότητα της Παιδιατρικής, στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, όπου εργάστηκε για τέσσερα χρόνια με τον Καθηγητή Γ. Χρούσο.

Έχει πλούσιο κλινικό έργο, για περισσότερα από είκοσι χρόνια, τα τελευταία δεκατέσσερα, στο νοσοκομείο Μητέρα. Ασχολείται με τον εθελοντισμό και την κοινωφελή δράση από το 2013, με έμφαση στην ενίσχυση των απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό, υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Axion Hellas, με ενεργό συμμετοχή στην επιτυχή λειτουργία και ανάπτυξη της.

ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΧΑΡΩΝΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΧΑΡΩΝΗΣΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ A'

Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανε την ειδικότητα της Οφθαλμολογίας στο Πανεπιστήμιο Louisville των ΗΠΑ και υποειδικότητα στην αισθητική και επανορθωτική χειρουργική των βλεφάρων, του οφθαλμικού κόγχου και της δακρυικής συσκευής στο UCLA στις ΗΠΑ.

Είναι διπλωματούχος του American Board of Ophthalmology, Fellow της Αμερικανικής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας και διδάκτορας της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στο Ιατρικό Κέντρο Οφθαλμολογίας Athens Vision όπου είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. Τα τελευταία 5 χρόνια συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις στην Axion Hellas.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΜΑΡΙΝΗΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΜΑΡΙΝΗΣΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ B'ΜΑΡΙΑ ΖΙΟΥΒΕΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΖΙΟΥΒΕΛΟΥΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

H Μαρία Ζιούβελου είναι κάτοχος πτυχίου (BSc) στο αντικείμενο Physics with Laser Technology, και μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) στο αντικείμενο Physics of Optical Communications από το Essex University στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Από το 2016 είναι Director of Clients & Industries, Brand & Communications και CSR για τη Deloitte Ελλάδος. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη ψηφιακή και επιχειρηματική ανάπτυξη. Στη διάρκεια των 20 χρόνων της επαγγελματικής της εμπειρίας έχει εργαστεί σε 4 Ευρωπαϊκές χώρες. Στην Philips Semiconductors στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ολλανδία, στην Texas Instruments στη Γαλλία και στη Velti και Wappier στην Ελλάδα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΡΚΕΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΡΚΕΝΙΔΗΣΤΑΜΙΑΣ

Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός με εξειδίκευση στην διαχείριση ενέργειας και την αυτοματοποιημένη διαχείριση κτιρίων.
Από το 2011 είναι Πιστοποιημένος Ενεργειακός Επιθεωρητής.

Το 1997 έως 1999, συμετειχε ως Project manager για την κατασκευή δύο ιδιωτικών, υδροηλεκτρικών σταθμων.
Από το 1999 έως και σήμερα, συμμετέχει ως Project manager για την υλοποίηση κατασκευής κτιριακών έργων.
Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Axion Hellas και συμμετέχει εθελοντικά για την διαχείριση των logistics και την υλοποίηση των έργων υποδομής.

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ
ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥΜΕΛΟΣ ΔΣ

Η Ιωάννα Μαρτίνου είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών. Σπούδασε στη Βοστώνη Ιστορία Τέχνης και Fine Arts, στο Πανεπιστήμιο Tufts και στο Boston Museum School of Fine Arts.

Ασχολείται με την οικογενειακή ναυτιλιακή επιχείρηση όπου δραστηριοποιείται και στο τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR) της εταιρείας.

Συμμετέχει ως εθελόντρια στην Επιτροπή της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.
Από το 2017, συμμετέχει ενεργά στις εθελοντικές δράσεις Axion Hellas.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥΜΕΛΟΣ ΔΣ

Ο Γιώργος Παπαβασιλείου έχει ειδικευθεί στην Προσθετική και σήµερα κατέχει τη θέση του Μόνιµου Επίκουρου Καθηγητή στην Προσθετική στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών.

Τα τελευταία 25 χρόνια διδάσκει Ακίνητη και Κινητή Προσθετική σε Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό επίπεδο και παράλληλα διεξάγει έρευνα στην Προσθετική σε τοµείς που αφορούν την κλινική έρευνα, τα βιοϋλικά και τα εµφυτεύµατα. Έχει δηµοσιεύσει πάνω από 90 επιστηµονικές εργασίες και έχει λάβει σηµαντικά βραβεία.

Έχει δώσει διαλέξεις και επιστηµονικές παρουσιάσεις σε πάνω από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο. Είναι opinion leader για εταιρείες εµφυτευµάτων και οδοντιατρικών υλικών. ∆ιατηρεί ιδιωτικό ιατρείο από το 1995 αποκλειστικά για προσθετική και εµφυτεύµατα.

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΟΡΔΑΤΟΥ
ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΟΡΔΑΤΟΥΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
Η Λαμπρινή Κορδάτου έχει πτυχίο Νοσηλευτικής. Από την αποφοίτηση της και μετά εργάζεται στον τομέα της υγείας. Από το 2016, ήταν προϊσταμένη στο Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής και τα τελευταία δύο χρόνια είναι Προϊσταμένη του πολυϊατρείου Ομίλου Ευρωκλινικής Αθηνών. Συμμετέχει ενεργά στις δράσεις της Axion Hellas από την ίδρυσή. Επίσης, συμμετέχει ενεργά στις δράσεις της ελληνικής αντικαρκινικής εταιρείας. 
ΣΕΡΓΙΟΣ ΑΡΝΙΑΚΟΣ
ΣΕΡΓΙΟΣ ΑΡΝΙΑΚΟΣΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
Ο Σέργιος Αρνιακός είναι στέλεχος στην Latsco Shipping Limited. Έχει εργαστεί σε διάφορες διευθυντικές θέσεις στο χώρο της ναυτιλίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στο χρηματοοικονομικό τομέα, στο Λονδίνο και στην Αθήνα, έχοντας τη θέση του Head of Derivatives Trading. Έχει πτυχίο στο Mechanical Engineering από το Imperial College, MSc στο Marine Engineering από το University College of London και MSc σε Shipping, Trade and Finance από το Cass Business School. Είναι ιδρυτικό μέλος της Axion Hellas, ήταν μέλος του πρώτου διοικητικού συμβουλίου και έχει συμμετάσχει σε αποστολές στο Αιγαίο και στο Ιόνιο πέλαγος.
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΣ
Ο Πρίγκιπας Νικόλαος είναι απόφοιτος Διεθνών Σχέσεων από το πανεπιστήμιο BrownUniversity των Η.Π.Α. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, υπηρέτησε για ένα έτος στον Βρετανικό Στρατό, ως ανθυπολοχαγός του συντάγματος Συντάγματος Ιππικού, Royal Scots Dragoon Guards. Έχει εκτεταμένη εμπειρία στον τραπεζικό τομέα όσο και στον τομέα των επικοινωνιών, καθώς και στη συμβουλευτική επιχειρήσεων. Τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στη φωτογραφία, πραγματοποιώντας εκθέσεις φωτογραφίας στο Λονδίνο, την Ντόχα και τη Μελβούρνη. Ο Πρίγκιπας Νικόλαος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Knightsbridge Schools International, το οποίο ιδρύθηκε το 2008 για να αναπτύξει και να λειτουργήσει ένα δίκτυο διεθνών σχολείων σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί ενεργό μέλος της Axion Hellas από τη στιγμή της ίδρυσής της. 
ΔΩΡΟΘΕΟΣ ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ
ΔΩΡΟΘΕΟΣ ΣΑΜΟΛΑΔΑΣΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΣ
Ο Δωρόθεος Σαμολάδας είναι δικηγόρος στο πεδίο του δικαίου επιχειρήσεων, διευθύνων εταίρος της δικηγορικής εταιρείας “Σαραντίτης”. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές (LL.M.) στο University of Southampton (UK). Έχει ευρεία δραστηριότητα και εμπειρία σε θέματα επιχειρήσεων, τόσο ως νομικός όσο και ως μέλος διοίκησης εταιρειών. Κατατάσσεται ανάμεσα στους προτεινόμενους Έλληνες δικηγόρους δικαίου επιχειρήσεων, από όλους τους μεγάλους διεθνείς νομικούς καταλόγους (Chambers, Legal500, BestLawyers). Σύμφωνα με έρευνα του BestLawyers.com, επιλέχθηκε από τους συναδέλφους του, ως δικηγόρος της χρονιάς 2013 για την Αθήνα, στον τομέα των Συγχωνεύσεων & Εξαγορών.
ΕΦΦΗ ΣΤΡΑΤΑΚΗ
ΕΦΦΗ ΣΤΡΑΤΑΚΗΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΣ

H Έφφη Στρατάκη έχει πτυχίο Ψυχολογίας από το Amherst College στη Μασαχουσέτη και MBA από το London Business School. Από την αποφοίτησή της και μετά, εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση όπου είναι υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας. Συνεχίζει επίσης να εργάζεται ως σύμβουλος επενδύσεων στο οικογενειακό γραφείο, με έμφαση στην Angel Investing.

Παράλληλα, η Έφφη είναι στο διοικητικό συμβούλιο και ενεργό μέλος του Ιδρύματος Δεσμός (www.desmos.org). Από το 2012 εκπροσωπεί την οικογένειά της στο Φιλανθρωπικό Τμήμα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και από το 2018 συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της «Συν-ένωσις», – Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού (www.syn-enosis.gr). Τέλος, είναι μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής – ΕΛΙΑΜΕΠ.

Διαβάστε ακόμαRead more

Όραμα

Όραμα

Καταστατικό

Ιδρυτικά μέλη