Νέα & Εκδηλώσεις

Ο 16ος διάπλους στα Μέσα: ANT1| MEGA| ΕΡΤ| ΣΚΑΪ

Ο 16ος διάπλους στα Μέσα: ANT1| MEGA| ΕΡΤ| ΣΚΑΪ

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα κανάλια και τις εκπομπές που στήριξαν την 16η αποστολή της Axion Hellas στη Σίφνο, τη Σχοινούσα, την Αστυπάλαια, την Αμοργό και την Κίμωλο, καταγράφοντας το εύρος των δράσεων μας σε αυτές τις απομακρυσμένες νησιωτικές περιοχές.

Σε αυτό το πλαίσιο, ευχαριστούμε θερμά την εκπομπή «Στούντιο με Θέα» του ANT1 και τη Φαίη Μαυραγάνη που φιλοξένησε στην εκπομπή της τη γιατρό και μέλος της Axion Hellas Τζούλια Θεοδώρου καθώς και τον ταμία του ΔΣ, Αριστείδη Γκότση. Επίσης, ευχαριστούμε την εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», τους παρουσιαστές της Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα, καθώς και την ρεπόρτερ Μάνια Αλιβιζάτου που ταξίδεψε μαζί μας, προκειμένου να καταγραφεί το εύρος των δράσεων της 16ης αποστολής. Στην εκπομπή μίλησαν η εθελόντρια και μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας Νένη Δούκα, καθώς και ο εθελοντής γιατρός Μιχάλης Μαυρουδής.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΡΤ και την εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6» με παρουσιαστή τον Δημήτρη Κοτταρίδη, στην οποία μίλησε η πρόεδρος της Axion Hellas, Αλίκη Δρακούλη για τους σκοπούς της 16ης αποστολής. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον σταθμό ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» με παρουσιαστές τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα που φιλοξένησαν τον Νικόλαο, ειδικό σύμβουλο του ΔΣ της Axion Hellas, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή για τους σκοπούς της Axion Hellas αλλά και ειδικότερα για την 16η αποστολή.

«Στούντιο με Θέα» ANT1

«MEGA Σαββατοκύριακο» MEGA

«Σαββατοκύριακο από τις 6» ΕΡΤ

«Αταίριαστοι» ΣΚΑΪ

Διαβάστε ακόμαRead more